Workshop Trädgårdstider

Den 18 juni kl 18.30-20.30 kommer jag genomföra en workshop där vi gör produkter med temat trädgårdstider. Vi kommer att göra en hand/fotscrub med naturliga råvaror som vårdar händer och fötter som varit i jorden och en vårdande ringblomssalva som används efter scrubben. Man får även ömma muskler efter trädgårdsarbetet och därför kommer vi göra en salva med Slåttergubbe som man kan smörja in sig med. Eftersom det är säsong så tar jag med färska örter från trädgården så ni får göra ett gott örtsalt.
Till detta får ni naturligtvis information om örter och recepten på det ni skapar. Max 10 deltagare.

Workshopen kommer genomföras i Mölndal och kostar 200 kr per person. Anmälan görs i facebookgruppen eller via info@efvasorter.se

Publicerat av

Efvas örter

Jag heter Efva Kinnerfors och vill förmedla kunskap om hur örter kan användas till mat, dryck, för hälsa och skönhet samt hur man sköter om och skördar dem. Jag håller föreläsningar och erbjuder workshops där ni själva tillverkar örtprodukter med handledning av mig. Jag är med i Svenska örtasällskapets styrelse sedan flera år. Det är en ideell förening som arbetar för att sprida kunskap om örter, deras användning och betydelse; förr, nu och i framtiden. För Örtasällskapets räkning har jag genomfört föreläsningar på bland annat Botaniska föreningen i Göteborg, på olika trädgårdsmässor runt om i landet och för slutna sällskap. 2016 avslutade jag en utbildning i fytoterapi som anordnades av Göteborgs örtmedicinska skola. Jag har också egna odlingar med grönsaker och örter där jag odlar helt giftfritt och använder örter för att stärka odlingarna och hålla ohyra borta.