Välkomna på en halvdag med sinnesro och lugn med hjälp av yoga och örter

Yogan och meditationen är lugn och du guidas genom hela klassen. Du behöver ingen erfarenhet av yoga tidigare och det passar även dig som har yogat ett tag. Yogainstruktör är Maria Skutberg som även är trädgårdskreatör. Läs mer om henne under www.feelfreebynature.se eller #feelfreebynature.

Jag guidar er bland örter i trädgården med särskilt fokus på de som hjälper er att slappna av, främjar sömn, lättar oroliga  tankar och sinnet. Ni får även göra egna örtkuddar.

Vi kommer att vara i min trädgård i Fjärås.
När : Söndag 18 augusti kl 13.45–ca 18.30 Pris: 500 kr. Betalas på plats.

Boka: Maila mskutberg@feelfreebynature.se och uppge ditt namn och telefonnummer. Anmälan är bindande. Om vädret inte tillåter att vi genomför eftermiddagen så ställs evenmanget in. 

Medtag: yogamatta och filt, kläder efter väder så att du kan vara utomhus, bra skor att vandra i, vattenflaska, ta med matsäck om du vill för avslutningen. Det bjuds på örtvatten, örtte, frukt & nötter. 

13.45 Välkomna in i örtagården

14.00-15.15 Hathayoga i trädgården

15.30-17.00 Föredrag om lugnande örter och tillverkning av egna örtkuddar

17.00 -18.00 Tyst vandring ner till Lygnerns strand och en guidad meditation genomförs där

Avslut 18.00 Nere vid Lygnern. Egen vandring tillbaka alt äts medtagen matsäck och kanske ett dopp i Lygnern om man vill.

Publicerat av

Efvas örter

Jag heter Efva Kinnerfors och vill förmedla kunskap om hur örter kan användas till mat, dryck, för hälsa och skönhet samt hur man sköter om och skördar dem. Jag håller föreläsningar och erbjuder workshops där ni själva tillverkar örtprodukter med handledning av mig. Jag är med i Svenska örtasällskapets styrelse sedan flera år. Det är en ideell förening som arbetar för att sprida kunskap om örter, deras användning och betydelse; förr, nu och i framtiden. För Örtasällskapets räkning har jag genomfört föreläsningar på bland annat Botaniska föreningen i Göteborg, på olika trädgårdsmässor runt om i landet och för slutna sällskap. 2016 avslutade jag en utbildning i fytoterapi som anordnades av Göteborgs örtmedicinska skola. Jag har också egna odlingar med grönsaker och örter där jag odlar helt giftfritt och använder örter för att stärka odlingarna och hålla ohyra borta.