Event för energiboost

Välkomna den 17 november till en eftermiddag med yoga och föreläsning om kryddor som boostar immunförsvaret! Eftermiddagen inleds med 1,5 h yogapass som skapar energi i kroppen. Passet innehåller också vila och andningsövningar. Det är Maria Skutkär som håller i passet. Maria har undervisat med egna klasser sedan 2015 och är utbildad inom Hatha yoga (200 h RYA), MediYoga, Barnyoga och Chakra Yoga (20 h RYA).Läs mer om Feel free Yoga här.

Efter det pratar jag om kryddor och örter som boostar immunförsvaret, förebygger och mildrar förkylning, ökar orken och lättar sinnet. Ni kommer få recept och smaka på energigivande smoothies, shots och te. Vi kommer även att göra ett värmande fotsalt.

Anmälmskutberg@feelfreebynature.se 
Tid: 17 november, 14-17
Plats: Budskärs båtklubbhus, Särö
Kostnad: 500 kr
Medtag yogamatta, filt, varm tröja, varma strumpor, vattenflaska

Publicerat av

Efvas örter

Jag heter Efva Kinnerfors och vill förmedla kunskap om hur örter kan användas till mat, dryck, för hälsa och skönhet samt hur man sköter om och skördar dem. Jag håller föreläsningar och erbjuder workshops där ni själva tillverkar örtprodukter med handledning av mig. Jag är med i Svenska örtasällskapets styrelse sedan flera år. Det är en ideell förening som arbetar för att sprida kunskap om örter, deras användning och betydelse; förr, nu och i framtiden. För Örtasällskapets räkning har jag genomfört föreläsningar på bland annat Botaniska föreningen i Göteborg, på olika trädgårdsmässor runt om i landet och för slutna sällskap. 2016 avslutade jag en utbildning i fytoterapi som anordnades av Göteborgs örtmedicinska skola. Jag har också egna odlingar med grönsaker och örter där jag odlar helt giftfritt och använder örter för att stärka odlingarna och hålla ohyra borta.