Workshop Örters doft

Välkomna till en workshop med tema doftande örter. Vi kommer att prata om hur växters doft påverkar oss. Det handlar både om hur de används inom alternativmedicin, inom parfymtillverkning och doftterapi. Ni kommer att få tillverka egen doftolja, örtrökelse och en örtblandning för ansiktskompress.

Den 24 mars kl 1800-20.00 i Mölndal.
Pris: 200 kr inklusive material betalas vid workshopen. 12 personer max. Först till kvarn gäller. Anmälan sker via facebookeventet eller via efvasorter@hotmail.com

Publicerat av

Efvas örter

Jag heter Efva Kinnerfors och vill förmedla kunskap om hur örter kan användas till mat, dryck, för hälsa och skönhet samt hur man sköter om och skördar dem. Jag håller föreläsningar och erbjuder workshops där ni själva tillverkar örtprodukter med handledning av mig. Jag är med i Svenska örtasällskapets styrelse sedan flera år. Det är en ideell förening som arbetar för att sprida kunskap om örter, deras användning och betydelse; förr, nu och i framtiden. För Örtasällskapets räkning har jag genomfört föreläsningar på bland annat Botaniska föreningen i Göteborg, på olika trädgårdsmässor runt om i landet och för slutna sällskap. 2016 avslutade jag en utbildning i fytoterapi som anordnades av Göteborgs örtmedicinska skola. Jag har också egna odlingar med grönsaker och örter där jag odlar helt giftfritt och använder örter för att stärka odlingarna och hålla ohyra borta.