Smycken

Torkade blommor och blad (samt en och annan insekt som jag inte lyckades rädda från fönsterdöden) gjuts in i Resin* gjutmassa i tre lager. Alla blir helt unika och är en trevlig present. Över tid bleknar växterna men om du undviker att utsätta smyckena för sol och vatten så håller de längre. Hängena är fina både med kedja och läderband. Vill du ha det som soloörhänge så fixar jag det. Kontakta mig för mer bilder på föremålet och för att köpa det på sms 0702664416. Betalning sker via swish.

A: Ovalt hänge 4 cm lodrätt, 3 cm vågrätt. B: Rund 3 cm ,C: rund 2,5 cm, D: kvadrat 2,5 cm, E: kvadrat 3 cm. F:ring 20 mm öppning, G: ring 16 mm öppning H: 2,5 cm längst ner I: rektangel 2×3 cm J:droppform och oval 2 cm lodrätt, 1,8 cm vågrätt.

Publicerat av

Efvas örter

Jag heter Efva Kinnerfors och vill förmedla kunskap om hur örter kan användas till mat, dryck, för hälsa och skönhet samt hur man sköter om och skördar dem. Jag håller föreläsningar och erbjuder workshops där ni själva tillverkar örtprodukter med handledning av mig. Jag är med i Svenska örtasällskapets styrelse sedan flera år. Det är en ideell förening som arbetar för att sprida kunskap om örter, deras användning och betydelse; förr, nu och i framtiden. För Örtasällskapets räkning har jag genomfört föreläsningar på bland annat Botaniska föreningen i Göteborg, på olika trädgårdsmässor runt om i landet och för slutna sällskap. 2016 avslutade jag en utbildning i fytoterapi som anordnades av Göteborgs örtmedicinska skola. Jag har också egna odlingar med grönsaker och örter där jag odlar helt giftfritt och använder örter för att stärka odlingarna och hålla ohyra borta.