Workshop om örter för huden

Den 22 oktober kl 18.00-20.00 i Mölndal. Jag berättar om örter för huden och ni får prova att göra tvål, bodyscrub och örtblandningar för ansiktskompresser och fotbad. Ni behåller era produkter och recept så ni kan göra mer hemma. Vi håller avstånd och genomför workshopen på ett säkert sätt. Ingen avbokningsavgift om man känner sig sjuk. Max 10 personer.
Pris: 200 kr

Anmäl på facebookevenemanget eller till info@efvasorter.se

Publicerat av

Efvas örter

Jag heter Efva Kinnerfors och vill förmedla kunskap om hur örter kan användas till mat, dryck, för hälsa och skönhet samt hur man sköter om och skördar dem. Jag håller föreläsningar och erbjuder workshops där ni själva tillverkar örtprodukter med handledning av mig. Jag är med i Svenska örtasällskapets styrelse sedan flera år. Det är en ideell förening som arbetar för att sprida kunskap om örter, deras användning och betydelse; förr, nu och i framtiden. För Örtasällskapets räkning har jag genomfört föreläsningar på bland annat Botaniska föreningen i Göteborg, på olika trädgårdsmässor runt om i landet och för slutna sällskap. 2016 avslutade jag en utbildning i fytoterapi som anordnades av Göteborgs örtmedicinska skola. Jag har också egna odlingar med grönsaker och örter där jag odlar helt giftfritt och använder örter för att stärka odlingarna och hålla ohyra borta.